Chambres d’Hotes
Pionsat, France

De kamers


Quatre Saisons beschikt over 2 verdiepingen met totaal 4 kamers.
FamiliekamerAan de achterzijde van Chambres d’Hôtes Quatre Saisons hebben we twee ruime familie kamers (ieder 45 m2) die beschikken over een eigen luxe badkamer met toilet en een regendouche. De familiekamer heeft een slaapgedeelte, een aparte slaapkamer en is geschikt voor maximaal 4 personen.

Vanuit het appartement heeft u een geweldig uitzicht over de Combrailles. Mocht u het tijdens uw verblijf fijn vinden om van ons ontbijt mee te genieten dan is dit natuurlijk geen probleem. U kunt dit van te voren reserveren.AppartementEen familie kamer kunnen we ook verhuren wij ook als appartement. Het appartement is beschikbaar voor maximaal 4 personen. Het gebruik van de keuken/kitchenette hoort hier bij. Het appartement kan verhuurd worden vanaf 1 week - aankomst in overleg. Chambres d’ Hôtes2 kamers aan de voorkant zijn de Chambres d’Hôtes kamers (32 m2) en beschikken over een luxe eigen badkamer met toilet en een regendouche.

In de kamers zijn 3 slaapplaatsen gerealiseerd.  Er is een luxe 2-persoons boxspring en een 1-persoons boxspring aanwezig.

Bij een overnachting in onze Chambres d’Hôtes hoort natuurlijk een heerlijk vers ontbijt. Deze kunt u bij ons bestellen in 3 verschillende maten, klein, medium of groot. 


Extra informatie


Bad en bedlinnen zijn inclusief. Bedlinnen zal na 7 nachten verschoond worden, badlinnen dagelijks.
De kamers zijn zeer ruim en landelijk ingericht met natuurlijke tinten.
Op elke kamer is er gratis WiFi beschikbaar.

Quatre Saisons © Copyright 2023
Contact
Algemene voorwaarden
Login
Deze website is gemaakt door Romilan ICT